Subrina balzam za račešljavanje kose u spreju 150ml

BALZAM ZA POMOĆ u češljanju Sweety nježno njeguje kosu i odmah nakon primjene olakšava češljanje. Posebno razvijena formula s pantenolom, proteinima svile i prirodnih moisturizers dogovoriti za meku i sjajnu kosu. Proizvod nije potrebno ispirati. Primjena: Sprej na mokru ili suhu kosu. Bez alkohola, parabena, bojila, parafinskih ulja i konzervansa koji otpuštaju formaldehid. Majčici Sweety iz obitelji zmajeva sja TI poruku: "Nema više čvorova, LE sjajna i mirisna kosa!"

Subrina šampon sa balzamom i gel za tuširanje 250ml

Gel za tuširanje i šampon šampon Sweety nježno čisti, hrani i mazi bebinu kožu i kosu. Posebno razvijena formula s pantenolom, pšenice proteina i med čuva prirodnu vlažnost kože, kose i daje svilenkast sjaj. Dodatak balzam čini češljanje jednostavnije i daje više mekoću. Bez alergena, parabena, bojila, parafinskih ulja i konzervansa koji otpuštaju formaldehid. Majčici Sweety iz obitelji zmajeva sja TI daruje slatka slatko-voćni.

Subrina kids šampon i gel BREEZY 250ml

Gel za tuširanje i šampon Breezy nježno čisti i brine se za dječje kože i kose. Posebno razvijena formula s pantenolom, pšenice proteina i aloe vere vlaži kožu, kosu i daje svilenkast sjaj. Bez alergena, parabena, bojila, parafinskih ulja i konzervansa koji otpuštaju formaldehid. Little Dragon Breezy iz obitelji zmajeva sjaj  daruje ugodan miris svježine.

Subrina KIDS šampon i gel FRUITY 250 i 500ml

Gel za tuširanje i šampon voćno nježno čisti i njeguje djetetovu kožu i kosu. Posebno razvijena formula s ekstraktom pšenice pantenol, proteina i avokada vlaži kožu, kosu i daje svilenkast sjaj. Bez alergena, parabena, sintetičkih bojila, parafinskih ulja i konzervansa koji otpuštaju formaldehid. Little Dragon Voćni iz obitelji zmajeva sjaj daruje ti luksuzni voćni miris