Subrina šampon MULTIACTIVE 3u1 300ml

Muški šampon protiv peruti, mašćenja i opadanja kose. Multiactive 3 u 1 sadrži sastojke koji sprječavaju i eliminiraju perut, temeljito očistite kosu i vlasište te potiče cirkulacije krvi u vlasištu.

Zbog ekstrakta borovice  i kofeina na kosu nakon upotrebe manje se masti, daje joj  vitalnost i poboljšava korijen.

Subrina šampon protiv peruti ANTI DNDRUF & CARE 300ml

Ženski šampon protiv peruti peruti i za njeg. Sprečava i uklanja perut, ali i njeguje kosu i daje joj iznimni sjaj. Grejp krijepi i daje sjaj antioksidansi u ekstraktu nara može zaštititi kosu od oštećenja i vitalizirajo.

Subrina šampon za suvu kosu REPAIR & CARE 300ml

Šampon za obnovu suhe ili oštećene kose Repair & Care sadrži odabranu kombinaciju sastojaka koji obnavljaju kosu, intenzivno hrane, štite od oštećenja i vraćaju im sjaj. Keratin jača strukturu kose, bogat je uljima makadamija oraščić i njeguje kosu i vraća gipkost.

Subrina šampon za farbanu kosu 2u1 COLUR&CARE 300ml

Šampon za obojenu kosu boje i dodatne njege 2 u 1 je izuzetno hranjiv šampon s uređajem koji vraća elastičnost i sjaj kose. Antioksidansi u maline ekstrakta štite od oštećenja, vitamin E dalje jačinu i jača boju kose.

Subrina šampon za farbanu kosu COLUR & SHINE 300ml

Šampon za obojenu kosu Colour & Shine sadrži sastojke koji njeguju kosu, štiti od štetnih vanjskih faktora, vraćajući elastičnost i daje joj izniman sjaj. Vitamin E i proteini žitarica jačaju kosu, štite od oštećenja i okrepljuju boju kose.