Primjena rumenilo za obraze

Nanesite rumenilo na obrazima kružnim pokretima kako bi se postigla više prirodan izgled. Lijep izgled obraza postići ako rumenilo se nanosi u obliku slova C od obraza prema sjeni. To treba uzeti u obzir zlatno pravilo: manje je više! Red je lakše dodati i ukloniti.

Istaknuti usne

Kako povećati virtualnih usne? Koristite olovku usne svijetle boje. Usne občrtamo uz prirodne linije, po izboru nanosi ruž na isti hladu. Zaključujemo s prozirnim bleščilom usne, koji se primjenjuje na sredini donje usne.

Povećana stabilnost nokte

Da bi se postigla veća stabilnost laka na nokte, što se nanosi tanki odmjereno i uniformnim slojem. To nam daje veću kontrolu u primjeni. Lak za nokte se nanosi tri redovitim potezima - prvi srednje, a zatim lijevo i desno. Za dulje trajnosti Nanesite dva sloja za nokte i završiti s premazom prozirnog gornjem sloju.

preklapanje podočnjakov

Ako imate podočnjake je korektor Colorstay idealno rješenje.Koža oko očiju mogu se primijeniti po prvi put neposredno nakon nanošenja praha i, ako je potrebno, nakon što završi sa svojim okom. Za povećanu stabilnost sjenila i rasvjete područja oko očiju, preporučujemo primjenu Photoready temelj i bjelila, koji pokriva male nepravilnosti i optički smanjiti pojavu bora.

Kako istaknuti oči

U sjenku Colorstay 16h je najsjajnija od četiri nijanse koriste kao iluminator. Ga stavili smo u unutarnje kutove oka i ispod obrva.Najtamnije nijanse u nizu sjenila također se mogu koristiti kao konturu oka, koja se primjenjuje uz linije trepavica. Završite s premazom od maskare.

Primjena Photoready podloge i praška za blistav izgled

Na očišćenu i navlaženom kožom, primjenjuje temeljac Photoready koji smanjuje pojavu pora, neutralizira crvenilo, čineći sjajnu dijelove i izjednačiti boju kože. Photoready Zaklada u peni dobro protresti i pažljivo Doza odgovarajući iznos. Prstima se prostire na licu unutarnjeg dijela protiv vlasišta.

  • slajd1.jpg
  • slajd2.jpg
  • slajd3.jpg